Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2018 BAŞAK İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI
0 Yorum 21,243 Görüntülenme 08 Nisan 2018

2018 Başak İğne Oyası Modeli Yapımı

2018 BAŞAK İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI

Her daim mutlu ve huzurlu olun sevgili bayanlar, evinizden huzur ve bereket hiç eksik olmasın, yaptıklarınız yapacaklarınız hep hayır olsun. Değişik ve güzel iğne oyaları paylaşmaya devam ediyoruz, 2018 iğne oyaları arasında yerini alacak, 2018 Başak İğne Oyası Modeli Yapımını sizlerle paylaşıyorum, gerçekten çok hoş olmuş görünümü çok güzel duruyor, yapımı da oyalayıcı olmadığı için kısa sürede bitirebilirsiniz.

Başak İğne Oyası Yapımı

Yazma kenarlarına yapabileceğimiz bu güzel modelimiz, Ayşenin 2018 İğne Oyalarından olmuş, yapımı da gayet kolay olan Başaklı İğne Oyası Modelimizi, dilerseniz fular kenarlarına da yaparak kullanabilirsiniz, gayet güzel olacaktır. Dilediğiniz renklerde uygulayabilirsiniz, yapacağınız yazmanın içindeki renklere uygun yaparsanız daha da hoş olacaktır, şimdiden yapmak isteyenlere kolay gelsin.

Kısa süre önce 2018 İğne Oyaları içerisinde yer alan, Yan Yana Üç Çiçek İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşmıştım, ona da bakmanızı tavsiye ederim, gerçekten çok güzel bir model.

Ayşenin İğne Oyalarına bizler için paylaştığı 2018 Başak İğne Oyası Modeli Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2018 Başak İğne Oyası Modeli Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com